Effectief afslanken

Op de dag van vandaag zijn er wel honderden methodes om af te vallen. Maar ze zijn niet altijd even gemakkelijk of even effectief. Heb je geen geld voor een liposuctie? Krijg je het onnodig buikvet, lovehandles, vet op de rug en vet aand benen maar niet weg. Bij Emotion helpen we je effectief af te vallen door een slim-up methode. Bij Emotion vind je de beste manier om af te slanken namelijk een cryolipolyse behandeling in Antwerpen. Maar wat houdt deze methode precies in? Afslanken door bevriezing. Een veilige en effectieve methode om af te vallen.

Afslanken door plaatselijk vet te verwijderen
Cryolipolise een effectieve methode om overtollig vet te verwijderen door middel van bevriezing. Door middel van koelelementen wordt er vet weggenomen, deze vorm van afslanken wordt coolsculpting genoemd. De vetcellen worden gekoeld onder de huid. Het is een effectieve en veilige methode om af te slanken. Wanneer je het vet bevriest sterven de vetcellen af, deze afgestorven vetcellen worden in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier afgevoerd na zes tot acht weken. Afslanken op deze manier wordt op een natuurlijke wijze geleidelijk aan zichtbaar. Zo heeft de huid de mogelijkheid zich aan te passen aan deze nieuwe situatie en wordt na verloop van tijd terug beweeglijk.

Afslanken door cryolipolise
Afslanken door cryolipolise zorgt voor een gemiddelde vet reductie van maar liefst 20 tot 22 procent per behandeling. Dit kan afhangen van de dikte van de vetlaag hoeveel je exact afslankt. Het is een handig alternatief voor liposuctie, maar afslanken op deze manier is eenvoudiger en populairder. In drie behandeling kan je maar liefst drie tot vijf centimeter vet verwijderen, je bereikt er dus geweldige resultaten mee. Afslanken op deze manier is volledig pijnloos en veilig, het is een relatief snelle manier om af te slanken.

Informatie en vragen
Wil je graag meer weten over deze effectieve manier van afslanken: cryolipolise. Dan kan u contact op nemen met emotion. Door een mail te sturen naar info@emotion-groenplaats.be of ons te bellen op het nummer: 03 475 10 13. De specialisten van Emotion geven je met plezier meer informatie over hoe kan afslanken door middel van bevriezing.