Lichttherapie van Beauty Angel: huidveroudering tegengaan


Wat is uw voorbereiding voor een avondje uit? Bij onze cliënten hoort daar Beauty Angel bij. Dankzij een betere doorbloeding van de huid, resulteert dit in een frissere en stralende huid en een mooiere teint! De lichttherapie van Beauty Angel is geschikt voor alle huidtypes. Maak er een 10 à 20 minuten wellnessmoment van.

Beauty Angel ervaringen

De Beauty Angel kan gebruikt worden om heel wat positieve resultaten te bekomen. Waaronder de bevordering van een strakke, stralende zachte en jeugdige huid. Het verminderen van onzuiverheden, rimpels en grove poriën verkleinen, het tegen gaan van veroudering. De meeste cliënten met Beauty Angel ervaringen voelen hun huid frisser en zachter na hun eerste behandelingen. Dit wordt ondersteund door een wetenschappelijke studie van de universiteit in ULM waaraan 136 testpersonen hebben deelgenomen.

Schoonheidsbehandeling, gezonde levensstijl

Gaande van de verfrissing van de huid tot het actief bestrijden van de veroudering van de rijpe huid, zien we dat het aantal behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bekomen, zeer verschillend is. Emotion Antwerpen raadt dan ook aan om te beginnen met een Beauty Angel sessie om de 72 uur tot dat men de gewenste resultaten heeft bereikt . Dan verder te gaan met om de week een behandeling om z’n peil op punt te houden. Het helpt om een gezonde levensstijl aan te nemen en dit te combineren met een schoonheidsbehandeling, wil men de resultaten verbeteren.

Aanmaak collageen: strakkere gezonde huid

Een van de voornaamste voordelen van de Beauty Angel lichttherapie is de aanmaak van collageen. Collageen is een belangrijk eiwit dat fundamentele bouwstenen van bindweefsel aanmaakt en niet alleen terug te vinden is in de huid, maar ook in de pezen, gewrichten, ligamenten, beenderen, wanden van de bloedvaten en zelfs in het hoornvlies van de ogen. Het bepaalt de stevigheid van het bindweefsel en wordt soms wel de “plamuur” van het lichaam genoemd. Voldoende collageen zorgt ervoor dat de huid een strak voorkomen heeft over het ganse lichaam.

Hoe gebruikt men nu de Beauty Angel?

Vooraleer men plaats neemt in de Beauty Angel, moet men alle make-up en schoonheidsmiddelen verwijderen om alle gevoeligheidsreacties tegenover licht, die veroorzaakt worden door onbekende bestanddelen, te vermijden. Onbekende make-up en cosmetica kunnen mogelijks ook de rood licht therapie afremmen. Emotion Antwerpen beschikt over huidverzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld werden voor rood licht behandelingen en die de efficiëntie bevorderen. Vraag raad aan een van onze schoonheidsspecialiste en zij kunnen u de juiste producten aanwijzen! Na uw Beauty Angel behandeling, kunt u alle producten gebruiken die u wenst.