Bikinilijn ontharen

De bikinilijn ontharen kan een vervelend taakje zijn, u wringt zich in verschillende positie en nog steeds krijgt u de haartjes niet goed weg. Irritaties van het scheren, gedoe met scheermesjes en allerlei andere ongemakken houden u tegen om de bikinilijn zelf te ontharen. Bij Emotion hebben maken we daar komaf mee, door twee verschillende behandelingen aan te bieden. Tijdelijk de haren verwijderen door middel van epilatie op basis van hars of definitief de haren verwijderen met de ontharing Medcos IPL. Beide effectief op hun manier. Wij leggen u meer uit over het ontharen van de bikinilijn.

Epilatie op basis van hars
Een haarloze en verzorgde huid dat is wat u kan verwachten bij Emotion. Wij zorgen er voor dat u geen stoppels meer heeft maar een zijdezachte huid. Door epilatie op basis van hars blijven de haartjes voor lange tijd weg en kan u rekenen op een zijdezachte bikinilijn. Nooit meer last van vervelende stoppels of ingegroeide haren. Indien u de bikinilijn laat ontharen met wax blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. Een groot voordeel van ontharen met wax is dat de haartjes steeds minder hard terug groeien. Het is een populaire behandeling die zeer effectief is voor een tijdelijke verwijdering van de haartjes. Bij het ontharen van de gevoelige zones gebruiken we kwalitatieve filmwax zonder strips. Deze wax hecht zich aan de haartjes, maar niet aan de huid. Zo is het waxen minder pijnlijk en is dit de ideale methode voor een gevoelige, snel geïrriteerde huid.

Definitieve ontharing Medcos IPL
De Medcos IPL is de ideale methode om de haren van de bikinilijn veilig en effectief te verwijderen. De Medcos IPL heeft een grote behandelkop die door een korte flits interval wel tot 75% comfortabeler en sneller kan behandelen. Het definitieve ontharen van de bikinilijn kan zo goed als pijnloos verlopen door koeling van het systeem. Maar hoe werkt zo’n IPL nu precies? Er wordt via licht warmte opgewekt in de haarstamcellen en haarzakjes. Zo worden de haarzakjes vernietigd voor altijd en kan u genieten van een haarloze bikinilijn voor de rest van uw leven.

Meer informatie
Voor meer informatie over de verschillende behandelingen of over de bikinilijn ontharen kan u steeds contact met ons opnemen of u kan ons bellen op het nummer 034751013.