Cryolipolyse behandeling

Cryolipolyse

PROMOTIE


Prijs per behandeling per zone 160€. Op jullie aanvraag 1 keer uitzonderlijk 3 sessies + 1 gratis!

Wat is cryolipolyse?


Cryolipolyse is het veilig en pijnloos verwijderen van vetcellen door plaatselijke bevriezing op de buik, heupen, benen, rug of armen.De vetcellen onder de huid worden gekoeld. Door het vet te bevriezen, sterven de vetcellen af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

Bij de behandeling worden 4 pads met speciale gel aangebracht op de plaatsen waar van het overtollig vet. Terwijl u een klein uur achterover ligt in een zetel, gaan koelpanelen uw vetcellen kristalliseren.

Gedurende 6 tot 8 weken na de cryolipolyse behandeling verlaten uw afgestorven vetcellen op de normale wijze uw lichaam en worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee bewegen.

Wat zijn de voordelen?


– Cryolipolyse maakt dikwijls een kostbare liposuctie overbodig
– Het is veilig
– Het is een pijnloze behandeling
– Het is heel precies op specifieke lichaamsdelen toe te passen

Boek nu je afspraak!

Cryolipolyse

Afslanken door bevriezing? Hoe werkt het?

Neem contact op voor een afspraak

Als u meer wilt weten over cryolipolyse, kan u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03 475 10 13 of u kunt mailen naar info@emotion-groenplaats.be. Onze specialisten geven graag meer informatie over hoe u kan afslanken door bevriezing.