IPL ontharen in Antwerpen

Wilt u graag pijnloos specifieke haarzones met IPL ontharen in Antwerpen of omgeving? Dan kunt u terecht bij Schoonheidsinstituut Emotion. Wij zijn al 14 jaar een toonaangevend instituut met behandelingen voor zowel mannen als vrouwen. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door uw huid plaatselijk en gericht bloot te stellen aan lichtstralen met een specifieke intensiteit, kunnen we u gericht ontharen. Deze manier van definitief ontharen is een goedgekeurde en gepatenteerde wijze van behandeling die niet alleen veilig maar ook effectief is. IPL ontharen is eigenlijk een laserbehandeling met lichtgolven die tegelijkertijd de huid helpt verjongen.

Hoe werkt IPL ontharen?

Onze IPL ontharen behandeling bestaat uit een reeks van herhalingen. Voor de IPL procedure wordt een intens licht uit diverse golflengtes geprojecteerd op een specifieke plek van uw huid, de behandelzone. Deze golflengtes komen uit een handzaam IPL toestel. Het toestel wordt zachtjes tegen de huid gedrukt waardoor de lichtstralen echt alleen op de juiste plaats gericht zijn. Het deel dat tegen de huid geplaatst wordt, is glad en transparant en doet u geen pijn. De behandeling kan wel als licht oncomfortabel ervaren worden. Denk aan een jeukend tot prikkelend of licht brandend gevoel. Dit gevoel kunt u tot 24 à 48 uur na de behandeling opmerken. Meestal is dit niet geval, maar het kan voorkomen dat u hier en daar blaartjes of korstjes krijgt na het IPL ontharen, omdat uw huid zichzelf probeert te herstellen.

Om uw ogen te beschermen tegen het intense licht draagt u tijdens de behandeling een oogmasker. Er kunnen ook gels toegepast worden om uw huid tegen oververhitting te beschermen, afhankelijk van de te ontharen zone. Onze IPL ontharingsbehandeling is zowel voor mannen als vrouwen zeer geschikt. Wilt u meer weten over deze behandelingen en weten wat de voordelen zijn en waarom deze behandeling ook huid verjongend werkt? Lees dan hier verder.

Welke haarzones u kunt IPL ontharen

Bij Emotion kunt u verschillende plaatsen op uw lichaam laten IPL ontharen. Van fijn gezichtshaar op uw wangen, bovenlip en kin en tussen de wenkbrauwen tot haar op de armen (zowel boven als onder), vingers/tenen, buik, billen en volledige benen. Ook voor IPL ontharing rond de schaamstreek kunt u bij Emotion terecht.

Voor de volledige lijst van haarzones waar u definitieve ontharing middels IPL kunt laten toepassen kunt u onze prijslijst bekijken.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij Schoonheidsinstituut Emotion voor IPL ontharen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 03 475 10 13 of te mailen naar info@emotion-groenplaats.be. Wij zijn gevestigd op de Groenplaats 2-3 te Antwerpen. Bij vragen mag je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen, we leggen u graag meer uit over IPL ontharen.

Bekijk hier de prijzen