Wegdromen bij een heerlijke massage in Antwerpen?

Wilt u zichzelf ontspannen met een heerlijke massage in Antwerpen? Kom dan langs bij Emotion en ontstress uzelf met een relaxerende massage. Bij ons komt u terecht in een oase van rust, kalmte en volledige ontspanning in hartje Antwerpen, de Groenplaats. Emotion is dé plaats bij uitstek voor een professionele massage in een relaxerende sfeer. Zo wordt uw ervaring er eentje om nooit meer te vergeten.

Een Zweedse massage

Tijdens een Zweedse massage wordt een heel arsenaal van massagetechnieken gebruikt: glijdende bewegingen, wrijvingen, vibreren en knedingen. De Zweedse massage is ideaal om oppervlakkige spieren te ontspannen met grote, cirkelvormige bewegingen. Door het masseren van de gewrichten wordt de bloedsomloop gestimuleerd en ontstaat er ontspanning en wordt de bewegingsvrijheid vergroot. Door de stimulering van de bloedvaten kan de bloeddoorstroming met 10 tot 15% toenemen. Op deze manier worden afvalstoffen sneller verwijderd. Het is een ideale manier om komaf te maken met uw stress. Masseren beïnvloedt de huid en stimuleert de zweetklieren. Door het gebruik van speciale oliën wordt de huid gevoed en kan ze haar soepelheid verhogen.

Contacteer ons om een afspraak te maken!

Wilt u graag genieten van een heerlijke massage in Antwerpen? Kom dan eens langs bij Emotion,. Wij helpen u zeer graag verder. U kan kiezen tussen allerlei verschillende massages! Bel ons op het nummer 03 475 10 13 voor een afspraak. Zo ervaart u een moment van rust en ontspanning.

Bel 03 475 10 13 voor een afspraak

Last van stress of andere kwaaltjes ?

Kom dan langs bij Emotion en ontstress jezelf met een relaxerende massage. Een relaxerende massage is bedoeld om u lichaam te ontspannen en zorgt ervoor dat je alle stress en spanning kunt los laten. U kunt kiezen voor een relaxerende deelmassage, relaxerende lichaamsmassage of een voetmassage.
Bij een volledige Zweedse relaxerende lichaamsmassage gaat de huid ontspannen, de bloedcirculatie wordt gestimuleert en ook de doorbloeding van verschillende organen.

Even een moment van rust en ontspanning ervaren ?
Bel voor een afspraak 03 475 10 13