Hyaluronzuur behandeling met MedCos MicroSkinPolish

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, of een slechte en verslapte huid ? Tot voor kort dachten we dat je voor snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat de gecertificeerde MedCos Partner ook een geweldig resultaat kan boeken op een milde en pijnloze manier… met de revolutionaire MicroSkinPolish!

3 technolgieën

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige en veilige technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor duurzame huidverbetering:
– Microdermabrasie
– Low Level Laser Therapy (Cold Laser)
– Skin Polishing.

Een MicroSkinPolish behandeling duurt 60 minuten en met een kuur van ongeveer 8 behandelingen heeft u een beduidend jongere, frissere, stevigere, egalere en gladdere huid. De onderhoudsbehandeling van een keer per vier weken zorgt ervoor dat het behaalde resultaat duurzaam is en zichtbaar blijft.

De meest innovatieve veilige huid verjongings methode.

Bel 03 475 10 13 voor een afspraak

Stap 1 – Reinigen

De gecertificeerde MedCos Partner haalt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen (microdermabrasie) laagjes oude en dode huidcellen weg. Met deze eerste stap wordt tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is uw huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stappen.

Stap 2 – Activeren en opvullen

Low Level Laser Therapy wordt ook wel Cold Laser genoemd, omdat er geen warmte bij vrijkomt en er dus geen risico op verbranden is. De gecertificeerde MedCos Partner brengt het dermatologisch getest en zeer hoogwaardig hyaluronzuur aan op uw huid. Dankzij de Cold Laser kan uw huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt en fijne oneffenheden vervagen. De ‘batterij’ van de cellen krijgt als het ware en kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

Hyaluronzuur is een huideigen stof dat een zeer grote hoeveelheid vocht aan zich kan binden en mede zorg draagt voor het volume en de strakheid van uw huid. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af waardoor de huid gaat ‘doorhangen’ en ouder toont .

Stap 3 – Voeden en beschermen

Als finishing touch verdeelt de gecertificeerde MedCos Partner het dermatologisch geteste Polishing serum over uw huid. Het serum, voorzien van zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, een beschermingsfactor en een speciale olie, wordt met de Polisher in uw huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch, waardoor u het instituut met een gladde en stralende huid verlaat.

De meest innovatieve veilige huid verjongings methode.
Bel voor een afspraak 03 475 10 13

5 redenen voor Medcos MicroSkinPolish

 • Totaalbehandeling

  De MedCos MicroSkinPolish vormt een 3-in-1 totaalbehandeling met een snel, effectief en duurzaam resultaat op gebied van huidverbetering, die de resultaten in de cosmetische chirurgie benaderen.

 • Veiligheidsnormen

  De MedCos MicroSkinPolish is een apparaat van Nederlands fabricaat dat volgens de hoogste kwaliteitsnormen en strengste veiligheidseisen wordt geproduceerd.

 • Gecertificeerd

  De professionele behandelaars die met de MedCos MicroSkinPosish werken, zijn grondig getraind en gecertificeerd. Ze zijn herkenbaar aan het MedCos Certificaat.

 • Hygiëne-eisen

  De MedCos Partners werken volgenseen zeer streng ‘one-tipset-only’ hygiëne protocol. Dit protocol zorgt ervoor dat je altijd volgens de hoogste hygiëne eisen wordt behandeld.

 • Voorlichting

  De gecertificeerde behandelaars die met de MedCos SkinPolish werken, kunnen u helder en eerlijk uitleggen wat de behandeling voor u kan betekenen en bieden de hoogst mogelijke nazorg.