Permanent ontharen Antwerpen

Lijkt het u wel wat om op specifieke plekken geen last meer te hebben van haargroei? Tegenwoordig kunt u ongewenst haar makkelijk permanent ontharen in Antwerpen bij Schoonheidsinstituut Emotion. Wij bieden diverse behandelingen aan voor permanent ontharen voor vele haarzones. Permanent ontharen biedt veel gemak, omdat u niet meer aan scheren, harsen of een andere manier van ontharen hoeft te denken. Door middel van de IPL techniek wordt haar permanent verwijderd. IPL staat voorIntense Pulsed Light. Wat inhoudt dat de huid plaatselijk wordt blootgesteld aan lichtstralen met een specifieke intensiteit die niet schadelijk zijn voor de huid, maar wel alle haartjes inclusief haarzakjes doen verdwijnen. Bij interesse in deze behandeling kunt u een afspraak bij ons maken.

Hoe gaat permanent ontharen in zijn werk?

De IPL behandeling bestaat uit een procedure die vrij snel verloopt. Een behandeling neemt ongeveer een half uur tijd in beslag, maar de duurtijd is wel altijd afhankelijk van de gewenste behandelzone op uw lichaam en de grootte hiervan. Met lichtgolven wordt de zone gericht behandeld en de haarzakjes worden vernietigd. Haarzakjes die met IPL vernietigd zijn, zullen nooit meer terugkomen. Dit komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau niet meer te herstellen is nadat deze beschadigd is geraakt. Toch kan het voorkomen dat u na een IPL behandeling nog enkele haartjes tegenkomt. Dit zijn dan slapende haarfollikels geweest tijdens de behandeling. Deze kunnen in een later stadium van het leven actief worden en zijn dus niet vernietigd tijdens de behandeling. Je herkent deze soort haren aan het feit dat slapende haarfollikels nieuwe donsharen vormen.

De voordelen van permanent ontharen

Als u ervoor kiest om specifieke zones permanent te laten ontharen bij ons in Antwerpen, dan profiteert u niet alleen van een haarvrije zone, maar ook van een stukje huidverjonging. IPL zorgt voor een bijzonder goed resultaat. U verkrijgt met deze behandeling een heldere, gezonde en mooie teint naast het feit dat alle (donkere) haartjes verdwijnen.

Daarnaast is een IPL behandeling een goede methode bij het verhelpen van diverse huidproblemen. Zo kunnen pigmentvlekken, rimpels, ouderdomsvlekken, rosacea en couperose verminderd worden of zelfs verdwijnen na een IPL behandeling. Hoe dat kan? Met IPL wordt de aanmaak van collageen onder de huid gestimuleerd en dit gaat het effect van veroudering in het algemeen tegen.

Voor meer voordelen en informatie over de IPL behandeling kunt u onze website bekijken of gerust contact met ons opnemen.

Wacht niet langer met permanent ontharen in Antwerpen!

Permanent ontharen in Antwerpen bij Emotion is haalbaar voor steeds meer mensen. Al vanaf €29 kunt u gezichtshaar definitief laten ontharen en het is zelfs mogelijk om uw hele lichaam permanent te laten ontharen. Welke zone u kiest is aan u, maar u kunt altijd bij ons terecht voor advies. Wilt u een afspraak maken? Dat kunt u telefonisch of per mail bij ons doen: 03 475 10 13 / info@emotion-groenplaats.be.

Bekijk hier de prijzen