Slim-up behandeling in Antwerpen


Slim-Up: spierstimulatie en afslanken door bevriezing

Afslanken en gewicht verliezen en tevens de spieren verstevigen van buik, billen en bovenbenen. Met de introductie van de Slim-Up is er nu een doeltreffend systeem op de markt voor spierversteviging en moeiteloos plaatselijk afslanken. De Slim-Up is het enige figuurcorrectie systeem met elektrostimulatie en infrarood. Tijdens de sessie met de Slim Up worden door 16 kleefelektroden gelijktijdig 8 spiergroepen gestimuleerd. De impulsvorm is zo gekozen dat de stimulatie niet als prikkelingen worden gevoeld, maar als een zeer volledige en sterke contractie van de spieren.

De elektrostimulatie door de Slim-Up spreekt 100% van de spiervezels aan waardoor deze contractie tot 30% efficiënter is in vergelijking met een zelf uitgevoerde spiercontractie. Tijdens elektrostimulatie vindt er bovendien geen gewrichtsbeweging plaats, waardoor bijvoorbeeld de rug en de knieën niet worden belast. Door de combinatie met infraroodstraling wordt de doorbloeding enorm geactiveerd waardoor de toevoer van zuurstof toeneemt. De stofwisseling wordt verhoogd, de afvoer van afvalstoffen wordt flink gestimuleerd en het vetweefsel wordt plaatselijk afgebroken. De spieren ondergaan dus een zeer volledige, efficiënte en veilige vorm van training.

U kunt iemand gelukkig maken met een verrassende cadeaubon.

Neem contact op voor een afspraak

Als u meer wilt weten over afslanken en spierstimulatie via een slim-up behandeling, kan u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03 475 10 13 of u kunt mailen naar info@emotion-groenplaats.be. Onze specialisten geven graag meer informatie over hoe u kan afslanken door bevriezing.