De succesvolle werking van Thalgo

Bij Emotion werken we met de producten van Thalgo voor gelaats- en lichaamsbehandelingen. En dit doen we niet zo maar, we gaan bij Emotion alleen maar voor het allerbeste, producten waar we achter staan en producten waar we het resultaat bij kunnen waarnemen. Bij Thalgo is dat vast en zeker het geval. Met de succesvolle producten van Franse afkomst worden zeealgen een nieuwe toevoeging aan uw dagelijkse beauty routine. Thalgo baseert zich op de zee, zeealgen en de natuur. Op basis van meer dan 40 jaar onderzoek is Thalgo bezig met onderzoek naar ingrediënten die rechtstreeks uit de zee komen. Thalgo baseert zich dus op zeealgen waardoor er vitaminen, minerale zouten, proteïne en sporenelementen aanwezig zijn in de producten, dit zorgt voor een ontgiftende werking. Alle gifstoffen en afvalstoffen verlaten hierdoor jouw lichaam. Geïnteresseerd in onze producten van Thalgo? Dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht.

De resultaten van Thalgo
Ook de resultaten van Thalgo stellen niet teleur. Door het uitgebreide assortiment bij Emotion, hebben wij voor verschillende gelaats- en lichaamsbehandelingen de gepaste Thalgo producten. De producten zorgen voor een stralend resultaat en herstellen het natuurlijk evenwicht in uw huid. Een babyhuidje waar iedereen jaloers op gaat zijn. De zee-extracten zorgen ervoor dat u huid zich volledig kan herstellen door alle overbodige stoffen in uw lichaam naar buiten te drijven. Enkel de goede eigenschappen blijven hierdoor behouden.

De voordelen van Thalgo
Niet alleen zorgen de producten van Thalgo voor een hydratatie zoals nooit tevoren, ze beschermen je tegen invloeden van buitenaf. Niet alleen zijn de producten van Thalgo anti-aging ze hebben ook een natuurlijke zonnefilter. Bovendien bevorderen de producten van Thalgo de celstimulatie. Bovendien steunt Thalgo meerdere goede doelen die bezig zijn met het behoud van de oceaan, onrechtstreeks draag jij dus je steentje bij aan een beter en gezonder milieu. Bovendien zijn alle producten vrij van parabenen, minerale oliën, propylene glycol, genetisch gemodificeerde organismen en dierlijke producten. Kortom, natuurlijke producten die uitstekend werken.

Meer informatie
Voor elk huidtype een product, iedere huid heeft een andere aanpak nodig, wij zorgen dan ook dat de producten die wij gebruiken van Thalgo bij jouw huid passen zodat jij stralend terug naar buiten wandelt. Ben jij geïnteresseerd in een behandeling met de geweldige Thalgo producten of wil je graag de producten ontdekken? Kom dan snel langs bij Emotion Groenplaats. Nog vragen of graag meer informatie? Twijfel dan niet en contacteer ons op het nummer 03 475 10 13 of stuur een mailtje naar info@emotion-groenplaats.be.