Veilig en hygiƫnisch zonnen

Voor veeleisende zonnebankgebruikers

Het wetenschappelijk bewijs maakt liposuctie overbodig en staat sterk in de belangstelling omdat de bekende love handles ofwel buikvet, rug heupen en benen nu veilig en pijnloos verminderen doormiddel van bevriezing. Gebleken is dat met deze techniek welke ontwikkeld is door “Harvard University”, plaatselijk zeer effectief overtollig vet door bevriezing doet verdwijnen. De methode is zeer overtuigend, en de resultaten zijn fantastisch.

Al onze zonnebankmedeweksters zijn gediplomeerd door de overheid en begeleiden u deskundig. Daarnaast voldoet het centrum aan de laatste EEG regulering en is het er werkelijk kraakhelder schoon.

Bel voor een afspraak 03 475 10 13

Bekijk hier de prijzen

Voor uw gezondheid goed om te weten

Het wetenschappelijk bewijs maakt liposuctie overbodig en staat sterk in de belangstelling omdat de bekende love handles ofwel buikvet, rug heupen en benen nu veilig en pijnloos verminderen doormiddel van bevriezing. Gebleken is dat met deze techniek welke ontwikkeld is door “Harvard University”.

Gelaat, borst en handenbruiner stoel

Het wetenschappelijk bewijs maakt liposuctie overbodig en staat sterk in de belangstelling omdat de bekende love handles ofwel buikvet, rug heupen en benen nu veilig en pijnloos verminderen doormiddel van bevriezing. Gebleken is dat met deze techniek welke ontwikkeld is door “Harvard University”, plaatselijk zeer effectief overtollig vet door bevriezing doet verdwijnen.