Veilig en hygiënisch zonnen

Zonnecenter Antwerpen: geniet het hele jaar door van een gebruinde huid

Een gebruinde huid maakt dat u er beter en gezonder uitziet. Denk bijvoorbeeld aan de eerste tijd na een zomervakantie. Wilt u zo lang mogelijk uw bruin teint behouden? Of wilt u ook in winter een mooie bruine kleur hebben? Bij het zonnecenter in Antwerpen van Emotion kunt u dit voor uzelf waarmaken. U kunt eenvoudig een afspraak maken via het telefoonnummer 03 475 10 13, via mail (info@emotion-groenplaats.be) of u kunt gewoon ook langskomen op ons adres in Antwerpen. Op onze website vindt u onze openingsuren.

Al onze zonnebankmedeweksters zijn gediplomeerd door de overheid en begeleiden u deskundig bij uw bezoek aan het Zonnecenter in Antwerpen van Emotion.

Bel voor een afspraak 03 475 10 13

Bekijk hier de prijzen

Verwen uzelf

Uw huidtype wordt bepaald en u krijgt advies hoe lang u best onder de bank kunt liggen. Ons zonnecenter in Antwerpen voldoet volledig aan de EEG wetgeving en wij staan er op dat alles altijd perfect hygiënisch is. Een regelmatig bezoek aan het zonnecenter van Emotion in Antwerpen is altijd een moment van relaxen en even weg te zijn uit uw drukke leven.

Een zonnecenter heeft heel wat voordelenl

Naast het feit dat een bezoek aan ons zonnecenter in Antwerpen voor een mooie huidskleur zorgt, heeft een beurt onder onze zonnebank nog heel wat andere voordelen. U bent bijvoorbeeld goed voorbereid voordat u op zonnevakantie vertrekt zodat u tijdens uw vakantie veel minder snel zult verbranden. De warmte in ons zonnecenter in Antwerpen zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten soepeler worden. Het heeft hetzelfde effect als bijvoorbeeld een kersenpitkussentje in uw nek of een warm voetbadje. Een ander voordeel van ons zonnecenter in Antwerpen is dat er extra vitamines D aangemaakt worden in uw lichaam. Dit komt dankzij de UV straling van de bank. Hierdoor worden uw botten sterker en uw immuniteit verhoogt. Een ander groot voordeel van een zonnecenter, is dat deze warmte beter te regelen is dan de zon. Zonnebrand komt veel meer voor door onder de zon te gaan liggen dan bij een zonnebankbeurt. In ons zonnecenter in Antwerpen begeleiden we u nauwkeurig om zonnebrand te vermijden.

Een bezoek aan ons zonnecenter maakt gelukkig

Als u al deze voordelen op een rijtje zet, kunnen we besluiten dat een regelmatig bezoek aan een zonnecenter een mens gelukkiger maakt. U ziet er niet alleen gezonder uit, u zal telkens ontspannen terugkeren van een bezoekje aan ons zonnecenter in Antwerpen. En misschien kunt u voor of na uw zonnebankbeurt ook nog een andere behandeling in ons schoonheidsinstituut meepikken? Ga gerust eens kijken op onze website voor de verschillende mogelijkheden.