Acne behandeling

Bij Emotion staan wij voor je klaar voor een gepaste acne behandeling. Heb jij last van ‘puistjes’, dan hebben wij de juiste behandeling om je huid er weer fris en jong te laten uitzien. Maar wat is acne nu eigenlijk? Acne is de medische term voor jeugdpuistjes, de normale huid wordt beschermd tegen uitdroging door talg. Het is eigenlijk een soort van olie, aangemaakt door talgklieren in de huid, en de olie wordt via de huidporiën afgescheiden.
Raken deze poriën verstopt dan hoopt de talg zich op. Hier kunnen mee-eters of puistjes uit ontstaan.

Iedereen zijn huid is anders, bij de ene kan acne beperkt blijven in de puberteit, de andere kan er zelfs in zijn of haar volwassen leven nog last van hebben. Ook bepaalde omgevingsfactoren kunnen acne uitlokken, denk maar aan cosmetica, druk en wrijving met de huid. Maar geen zorgen, acne is doodnormaal, maar liefst 90% van de bevolking komt vroeg of laat in aanmerking met acne. Diegenen die veel acne hebben, kunnen last krijgen van littekenvorming. Ook hiervoor hebben wij bij Emotion de geschikte behandeling.

Soorten acne behandelingen
Wat helpt er nu tegen deze lastige puistjes? Best kan je er zelf niet te veel aan doen, laat de huid dus zo veel mogelijk rusten. Kies je ervoor om er toch iets aan te laten doen, schakel dan de hulp van een professional in om irritaties te vermijden en kies de gepaste acne behandeling. Bij Emotion zijn er twee acne behandelingen die effectief bewezen zijn en jouw redding kunnen zijn. We leggen ze hieronder kort voor je uit:

MedCos MicroSkinPolish
De eerste acne behandeling bestaat uit drie krachtige, maar veilige technologieën. Allemaal in één apparaat. Ze vormen een complete behandeling voor een duurzame huidverbetering. De acne behandeling bestaat uit: microdermbrasie, low level laser therapy (ook wel de cold laser genoemd) en skin polishing. Drie effectieve methodes om acne te verminderen of te laten verdwijnen. Reken op een behandelingsduur van 60 minuten, voor een optimaal resultaat raden we 8 behandelingen aan. Door de acne behandeling wordt de huid jonger, frisser, steviger, egaler en gladder. Alleen maar voordelen dus. Voor een langdurig zichtbaar resultaat is een onderhoudsbehandeling om de vier weken aangewezen.

Huidverjonging IPL
De tweede acne behandeling die een effectief resultaat biedt is de IPL-huidverjonging. Heb jij wel eens last van acne? Dan is dit misschien wel de oplossing. Door de IPL-huidverjonging krijg jij een heldere en gezonde huid. Maar hoe werkt deze methode dan precies? Door middel van Intense Pulsed Light, de blootstelling van lichtstralen met een bepaalde intensiteit, wordt de huid veilig en intensief behandeld. Collageen wordt gestimuleerd, acne wordt minder zichtbaar en de huid voorkomt veroudering. Ook voor acne littekens is dit een effectieve manier om de huid zichtbaar te verjongen.