Cellulitis behandeling

Wat is cellulitis? Veel vrouwen hebben er last van, cellulitis is huid die lijkt op de schil van een sinaasappel. De term cellulitis wordt gebruikt voor huid met vetophopingen waardoor er een bobbelige structuur ontstaat. Bovendien kan het om meer gaan dan vetophopingen. De medische betekenis van cellulitis is een bacteriële infectie van de huid en het onderhuids weefsel. Gelukkig is dit in de meeste gevallen niet het geval en heb je enkel een sinaasappelhuid. Dit is volledig onschuldig, maar wordt nog steeds te vaak beschouwd als ‘niet mooi’. Er zijn gelukkig heel wat dingen die je kan doen om cellulitis tegen te gaan. Gezond eten, veel water drinken en in veel gevallen kan gewicht verliezen ook helpen. Ook verschillende lotions, gels en oliën kunnen de huid terug herstellen. Maar de meest aangewezen cellulitis behandeling is een massage.

Een gezonde levensstijl
Vaak kan een gezonde levensstijl je al voor een groot deel op weg helpen. In de meeste gevallen hebben vrouwen last van cellulitis, dit komt doordat vrouwen op meerdere tijdstippen in het leven te maken krijgen met een verandering in de oestrogeenlevels. Denk maar aan de pubertijd, de zwangerschap en de overgang. Cellulitis kan ook erfelijk bepaald zijn of te maken hebben met een slechte bloedcirculatie. Er zijn dus meerdere oorzaken waardoor jij last kan hebben van cellulitis. Maar bovenop genoeg beweging, water drinken en een gezond voedingspatroon kan Emotion jou helpen je terug lekker in je vel te voelen door een cellulitis behandeling.

De oplossing: een cellulitis behandeling
Deukjes, putjes en bobbeltjes op je benen, buik of billen? Dan kan een cellulitis behandeling de oplossing zijn. Bij Emotion bieden wij je een cellulite massage aan. Door het masseren van de cellulite wordt de doorbloeding bevorderd. De vetkussentjes worden onderhuids losgemaakt en het natuurlijk afvoersysteem van het lichaam wordt gestimuleerd. Zo worden afvalstoffen en vocht beter gedraineerd. De manuele cellulite massage is efficiënt en natuurlijk. Bovendien kan je zelf aangeven waar je het meeste last heeft van cellulitis. Er wordt een speciaal serum gebruikt om nog meer resultaat te boeken. Een cellulitis behandeling duurt een half uur, ook per kuur (10 behandelingen) te boeken.