Cryolipolyse behandeling in Antwerpen

Snel een beter figuur door vet bevriezen

Cryolipolyse maakt dikwijls een kostbare liposuctie overbodig en staat daarom sterk in de belangstelling. De bekende love handles, buikvet, vet op de rug en benen kunnen nu veilig en pijnloos verminderen doormiddel van bevriezing! Gebleken is dat met deze techniek welke ontwikkeld is door Harvard University, plaatselijk zeer effectief overtollig vet door bevriezing doet verdwijnen. Zij kwamen op het idee dat vetcellen selectief aangetast kunnen worden door kou. Dit leidde tot het innovatieve koelingsproces. Coolsculpting is een vorm van cryolipolyse waarbij er vet weggenomen wordt met gebruik van koelelementen.

Wat houdt cryolipolyse nu precies in? De vetcellen onder de huid worden gekoeld. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig. De behandelde vetcellen bevriezen en sterven vervolgens af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

Gedurende 6 tot 8 weken na de cryolipolyse behandeling verlaten uw afgestorven vetcellen op de normale wijze uw lichaam en worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen.

Cryolipolyse
Per behandeling is er een gemiddelde vet reductie van 2O% tot 22%. Meestal zijn 2 of 3 behandelingen afdoende al naar gelang de dikte van de vetlaag. Vet verminderen is zeer populair en eenvoudig geworden. Het is een alternatief voor liposuctie. Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse (Cryo) behandeling 3 tot 5 cm vet per kuur* (3 behandelingen) verwijderen. Wij behandelen meerdere zones tegelijk. De methode is zeer overtuigend, en de resultaten zijn fantastisch. Een behandeling duurt ongeveer één uur is pijnloos en veilig en na de behandeling kunt u gewoon naar huis.

Slim-Up: spierstimulatie en afslanken

Afslanken en gewicht verliezen en tevens de spieren verstevigen van buik, billen en bovenbenen. Met de introductie van de Slim-Up is er nu een doeltreffend systeem op de markt voor spierversteviging en moeiteloos plaatselijk afslanken. De Slim-Up is het enige figuurcorrectie systeem met elektrostimulatie en infrarood. Tijdens de sessie met de Slim Up worden door 16 kleefelektroden gelijktijdig 8 spiergroepen gestimuleerd. De impulsvorm is zo gekozen dat de stimulatie niet als prikkelingen worden gevoeld, maar als een zeer volledige en sterke contractie van de spieren.

De elektrostimulatie door de Slim-Up spreekt 100% van de spiervezels aan waardoor deze contractie tot 30% efficiënter is in vergelijking met een zelf uitgevoerde spiercontractie. Tijdens elektrostimulatie vindt er bovendien geen gewrichtsbeweging plaats, waardoor bijvoorbeeld de rug en de knieën niet worden belast. Door de combinatie met infraroodstraling wordt de doorbloeding enorm geactiveerd waardoor de toevoer van zuurstof toeneemt. De stofwisseling wordt verhoogd, de afvoer van afvalstoffen wordt flink gestimuleerd en het vetweefsel wordt plaatselijk afgebroken. De spieren ondergaan dus een zeer volledige, efficiënte en veilige vorm van training.

Drainage

Overtollig vocht verwijderen in de benen en de buik is zeer effectief na een Slim-Up behandeling of een Cryolipolyse behandeling, Of in geval van gezwollen en vermoeide benen.

Diversen

Verder kunnen wij u met speciale afslank verpakkingen en massages van Thalgo van dienst zijn.

U kunt iemand gelukkig maken met een verrassende cadeaubon.

Cryolipolyse

Hoe werkt Cryolipolyse?