Cryolipolyse behandeling in Antwerpen

Afslanken door bevriezing

Boek nu je afspraak!

Cryolipolyse maakt dikwijls een kostbare liposuctie overbodig en staat daarom sterk in de belangstelling. De bekende love handles, buikvet, vet op de rug en benen kunnen nu veilig en pijnloos verminderen doormiddel van het vet te bevriezen! Gebleken is dat met deze techniek welke ontwikkeld is door Harvard University, plaatselijk zeer effectief overtollig vet door bevriezing doet verdwijnen. Zij kwamen op het idee dat vetcellen selectief aangetast kunnen worden door kou. Dit leidde tot het innovatieve koelingsproces. Coolsculpting is een vorm van cryolipolyse waarbij er vet weggenomen wordt met gebruik van koelelementen, je gaat dus als het ware je vet bevriezen.

Wat houdt cryolipolyse nu precies in? De vetcellen onder de huid worden gekoeld. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig. Door het vet te bevriezen, sterven de vetcellen af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

Gedurende 6 tot 8 weken na de cryolipolyse behandeling in Antwerpen verlaten uw afgestorven vetcellen op de normale wijze uw lichaam en worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen.

Cryolipolyse
Per behandeling is er een gemiddelde vet reductie van 2O% tot 22%. Meestal zijn 2 of 3 behandelingen afdoende al naar gelang de dikte van de vetlaag. Afslanken door bevriezing is zeer populair en eenvoudig geworden. Het vet bevriezen is een alternatief voor liposuctie. Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse (Cryo) behandeling 3 tot 5 cm vet per kuur* (3 behandelingen) verwijderen. Wij behandelen meerdere zones tegelijk. De methode van het vet te bevriezen is zeer overtuigend, en de resultaten zijn fantastisch. Een behandeling duurt ongeveer één uur is pijnloos en veilig en na de behandeling kunt u gewoon naar huis.

Drainage

Overtollig vocht verwijderen in de benen en de buik is zeer effectief na een Slim-Up behandeling of een Cryolipolyse behandeling in Antwerpen, of in geval van gezwollen en vermoeide benen.

Diversen

Verder kunnen wij u met speciale afslank verpakkingen en massages van Thalgo van dienst zijn.

U kunt iemand gelukkig maken met een verrassende cadeaubon.

Cryolipolyse in Antwerpen

Afslanken door bevriezing? Hoe werkt het?

Neem contact op voor een afspraak

Bel 03 475 10 13 voor een afspraak

Als u meer wilt weten over cryolipolyse, kan u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03 475 10 13 of u kunt mailen naar info@emotion-groenplaats.be. Onze specialisten geven graag meer informatie over hoe u kan afslanken door bevriezing.