Definitief ontharen

Ongewenste haargroei?

Boek nu je afspraak!

Door de jaren heen is door wetenschappers en internationaal vooraanstaande huidklinieken erkend dat de Medcos IPL – methode effectief en veilig is door het grote oppervlak van de behandelkop. Het niet hoeven werken met een gel en de korte flits interval kan wel tot 75% sneller en comfortabeler behandeld worden. De Medcos IPL methode is door de uitmuntende koeling van het systeem nagenoeg pijnloos.

Pijnloos veilig definitief ontharen voor man en vrouw

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk maken over stoppeltjes of heeft u ook altijd zo’n last van ingegroeide haartjes onder uw oksel, bikinilijn of benen? Last van haargroei op de bovenlip of de kin? Voor de man overtollige haargroei op de rug, billen, schaamstreek of benen? Met de Medcos IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden. Met de IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haar zakjes en de haarstamcellen. Door deze warmte worden deze definitief vernietigd. Twijfel niet langer en boek vandaag nog een afspraak voor een behandeling definitief ontharen in Antwerpen.


Onze specialisten staan voor u klaar en bespreken met u welke zones behandelt kunnen worden om definitief te ontharen in Antwerpen.
Bel voor een afspraak
03 475 10 13

Bekijk hier de prijzen

Hoe gaat definitief ontharen in zijn werk?

De IPL behandeling bestaat uit een procedure die vrij snel verloopt. Een behandeling definitief ontharen in Antwerpen neemt ongeveer een half uur tijd in beslag, maar de duurtijd is wel altijd afhankelijk van de gewenste behandelzone op uw lichaam en de grootte hiervan. Met lichtgolven wordt de zone gericht behandeld en de haarzakjes worden vernietigd. Haarzakjes die met IPL vernietigd zijn, zullen nooit meer terugkomen. Dit komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau niet meer te herstellen is nadat deze beschadigd is geraakt. Toch kan het voorkomen dat u na een IPL behandeling nog enkele haartjes tegenkomt. Dit zijn dan slapende haarfollikels geweest tijdens de behandeling. Deze kunnen in een later stadium van het leven actief worden en zijn dus niet vernietigd tijdens de behandeling. Je herkent deze soort haren aan het feit dat slapende haarfollikels nieuwe donsharen vormen.

De voordelen van definitief ontharen

Als u ervoor kiest om specifieke zones permanent te laten ontharen bij ons in Antwerpen, dan profiteert u niet alleen van een haarvrije zone, maar ook van een stukje huidverjonging. IPL zorgt voor een bijzonder goed resultaat. U verkrijgt met deze behandeling van definitief ontharen een heldere, gezonde en mooie teint naast het feit dat alle (donkere) haartjes verdwijnen.

Daarnaast is een IPL behandeling een goede methode bij het verhelpen van diverse huidproblemen. Zo kunnen pigmentvlekken, rimpels, ouderdomsvlekken, rosacea en couperose verminderd worden of zelfs verdwijnen na een IPL behandeling. Hoe dat kan? Met IPL wordt de aanmaak van collageen onder de huid gestimuleerd en dit gaat het effect van veroudering in het algemeen tegen.

Voor meer voordelen en informatie over een behandeling definitief ontharen in Antwerpen kunt u onze website bekijken of gerust contact met ons opnemen.


Onze specialisten staan voor u klaar en bespreken met u welke zones behandelt kunnen worden.
Bel voor een afspraak
03 475 10 13

Bekijk hier de prijzen