Epilatie met hars

Epilatie Antwerpen

Bent u het beu om u elke dag te scheren? Heeft u last van ingegroeide haartjes elke keer wanneer u zich met een scheermesje scheert? Dan bent u bij Emotion aan het juiste adres, dé schoonheidsspecialist voor een epilatie in Antwerpen. Wij bezorgen u een haarloze en verzorgde huid door middel van epileren met hars.

Geen stoppels maar zijdezacht

U kan bij ons terecht voor een gedetailleerde ontharing met hars. Wij epileren van kop tot teen, zowel voor bovenlichaam, onderlichaam als gelaat. Uw haren blijven voor een lange tijd weg en uw huid wordt er zijdezacht van. U heeft geen stoppels of ingegroeide haren meer.

Bij het epileren met wax blijven de haartjes minimum 3-5 weken weg en groeien ze steeds minder hard terug. Ontharen met hars is om deze reden ook een populaire behandeling. In de zomer zullen uw haartjes wel sneller teruggroeien dan in de winter.

epilatie Antwerpen

Wat kan u verwachten bij een epilatie?

Hoe gaan wij nu te werk? Bij het ontharen wordt er eerst een vloeibare laag op het te ontharen oppervlak gesmeerd. Dit is een dunne laag hars en deze wordt met de groeirichting mee aangebracht. Vervolgens wordt hierover een strip gelegd en deze wordt dan met een snelle beweging weggetrokken. De haartjes dienen minimum 5à10 mm lang te zijn om gewaxed te kunnen worden. Stoppeltjes kunnen wij niet harsen.

Gevoelige zones zoals de bikinilijn of schaamstreek worden onthaard met kwalitatieve filmwax zonder strips. Deze wax hecht zich enkel aan het haartje en niet aan de huid. Dit maakt het waxen minder pijnlijk, waardoor het een geschikte methode is voor gevoelige, delicate zones.

Ook mannen kunnen bij ons terecht voor ontharing van de rug, billen, schaamstreek en benen. In het geval van veel haargroei worden de haren eerst getrimd op harsformaat.

Na iedere epilatie wordt de geharste huid verzorgd met een verzachtende crème. Bij het epileren gebruiken we fijn ruikende producten van topkwaliteit.

Maak een afspraak voor een zijdezacht resultaat

Omdat het vaak over persoonlijke en gevoelige zones van uw lichaam gaat, laat u het harsen best aan een specialist over. Bel ons voor een epilatie in Antwerpen op het nummer 03 475 10 13. Laat u regelmatig ontharen voor een optimaal en langdurig glad resultaat.

Ontharen met hars voor de man en de vrouw.
Bel voor een afspraak 03 475 10 13