Gelaatsverzorging Antwerpen

Wilt u graag bij een professionele schoonheidssalon genieten van een gelaatsbehandeling? Bij Emotion kunt u terecht voor een breed scala aan gelaatsverzorging. U kunt bij ons kiezen voor gelaatsverzorging gericht op verbetering van een moeilijke huid met huidprobleem, maar u kunt eveneens kiezen voor pure ontspanningsbehandelingen. De schoonheidsspecialistes van Schoonheidsinstituut Emotion zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op schoonheidsgebied en hebben allemaal een zeer ruime ervaring. Wilt u graag genieten van professionele gelaatsverzorging in Antwerpen? Maak dan gerust een afspraak bij Emotion, u bent van harte welkom!

Soorten gelaatsverzorging bij Emotion

Onze specialisten zijn zeer breed opgeleid waardoor u voor veel soorten gelaatsverzorging bij ons terecht kunt. Hieronder vindt u een opsomming van de diverse soorten behandelingen:

  • Relaxerende gelaatsverzorging basis
  • Intensief rehydraterende verzorging
  • Thalgolift luxe
  • Antirides medelant
  • Oogverzorging collagene
  • Probleemhuid behandeling
  • Microdermabrasie met coldlaser en polisher
  • Natuurlijke facelift
  • Huidverjonging met IPL

Wij kunnen een probleemhuid goed behandelen als u last hebt van acné, hyperpigmentatie, littekens, couperose of spider naevi. Kampt u met een ander huidprobleem? Vraag dan gerust even na of wij een passende behandeling voor uw huid hebben. Onze experts hebben veel verstand van de huid.

Lijkt de verzorging van de rest van het lichaam u ook wel wat? Bekijk dan ook gerust de prijslijst en de mogelijkheden die u heeft op het gebied van lichaamsverzorging.

Thalgo huidverzorging

Als schoonheidsinstituut hebben wij onze favoriete merken waar we het liefst mee werken. Eén van onze favoriete merken van verzorgingsproducten is Thalgo. De producten van Thalgo behoren tot de top. Het is een natuurlijk Frans kuurmerk op wetenschappelijke basis dat alle waardevolle ingrediënten uit de zee bevat. Thalgo verwerkt zeealgen in haar producten waardoor de vitaminen, mineralen zouten, proteïne en sporenelementen aanwezig zijn. Algen hebben een ontgiftende werking zodat afvoer van gifstoffen en afvalstoffen bevorderd worden. Thalgo staat al ruim 50 jaar op nummer 1 in de spa- en wellnessbranche. Deze huidverzorgingsproducten bieden méér dan huidverbetering. Wie een behandeling ondergaat waarbij gebruikgemaakt wordt van de Thalgo gelaatsverzorging in Antwerpen in onze salon, gunt zichzelf een zachtere, gladdere en stralendere huid!

Peeling Marin

Voor wie ?
Voor wie een zichtbaar “huidvernieuwend” effect wenst vanaf de 1e verzorging.

Wat gebeurt er in de huid ?
Leeftijd, omgeving (zon, vervuiling) en de levenswijze (voeding, tabak alcohol) veroorzaken een tragere huidregeneratie.
De kwaliteit van de huid vermindert geleidelijk aan en bevordert zichtbare tekenen van huidveroudering:
-Rimpels:  de eerste rimpels tot diepe groeven, intenser door het zonnen
-Poriën:  van de onregelmatige huidkorrel tot zeer zichtbare poriën.
-Teint: van de doffe teint tot de minder homogene teint met of zonder vlekken.
-Veerkracht: vanaf een licht volume verlies tot een heuse verslapping.

DE OPLOSSING
1e Mariene Peeling, rijk aan zuurfermenten van gemicroniseerde algen, getitreerd in melkzuur.  De huidkwaliteit verbetert geleidelijk aan met een “nieuwe huid” effect vanaf de 1e verzorging zichtbaar.

Ons team staat voor u klaar!

De experts van Emotion helpen u graag zich te ontspannen of van uw huidprobleem af te komen. Wat we ook voor u kunnen betekenen, we besteden veel aandacht aan u en doen ons uiterste best om aan uw verwachtingen tegemoet te komen. Afhankelijk van uw keuze voor het soort gelaatsverzorging in onze salon in Antwerpen kunt u een huidanalyse, (dubbele) gezichtsreiniging, peeling en een bij uw huid passende verzorgingscrème op krijgen voor het verbeteren van uw huidtextuur. Uiteraard krijgt u van een expert ook altijd persoonlijk advies voor thuis.

Maak een afspraak voor een gelaatsverzorging in Antwerpen

Bel ons gerust om een afspraak te maken voor gelaatsverzorging in Antwerpen. Bekijk gerust onze prijslijst en diensten voor een overzicht van alle behandelingen. Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van uw vraag kunt u ons bereiken op telefoonnummer 03 475 10 13 of mailen naar info@emotion-groenplaats.be.

Bekijk hier de prijzen