Lichaamsverzorging Antwerpen

Wilt u graag bij een professionele schoonheidssalon genieten van een lichaamsbehandeling? Bij Emotion kunt u terecht voor een breed scala aan lichaamsverzorging. U kunt bij ons kiezen voor lichaamsverzorging gericht op pure ontspanningsbehandelingen, maar u kunt ook kiezen voor lichaamsverzorging die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur. De schoonheidsspecialistes en masseurs van Schoonheidsinstituut Emotion zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken rondom lichaamsbehandelingen en pakkingen en hebben allemaal een zeer ruime ervaring. Wilt u graag genieten van professionele lichaamsverzorging in Antwerpen? Maak dan zeker een afspraak bij Emotion, u bent bij ons in de juiste salon voor een heerlijke behandeling die de kwaliteit van uw huid goed doet!

Diverse lichaamsbehandelingen

Emotion biedt zowel voor hem als voor haar lichaamsbehandelingen en pakkingen op maat. Onze lichaamsbehandelingen bestaan uit een inleidende peeling, gevolgd door een massage en u eindigt met een afsluitende verzorging. Onze lichaamspakkingen zijn samengesteld uit verzorgende oliën en minerale zouten die het natuurlijk evenwicht van uw huid herstellen. Of u nu dus kiest voor een lichaamsbehandeling die uw cellulites tegengaat of voor een heerlijke rug verzorging; we gebruiken altijd producten van Thalgo die uw huid zeer goed doen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende lichaamsbehandelingen, ook wel pakkingen genoemd:

  • Balneo gommage
  • Thalgo rugverzorging
  • Algues therapie
  • Thalgomince: anticellulite + minceur
  • Slim & Sculpt: minceur + versteviging
  • Cellulite massage

Voor prijzen en meer details per lichaamsbehandeling kunt u onze prijslijst bekijken.

Waar werken wij mee?

Emotion werkt standaard met de zeer bekende en succesvolle producten van het Franse merk Thalgo. Deze producten bevatten de natuurlijke kracht van de natuur, zee en zeealgen in een flesje of potje. Al meer dan 40 jaar doet Thalgo onderzoek naar alle toepassingen van ingrediënten uit de zee. De zee, zeealgen en andere natuurlijke producten vormen dan ook de basis van al hun producten. De zeealgen zorgen ervoor dat er vitaminen, minerale zouten, proteïne en sporenelementen aanwezig zijn. Algen hebben een ontgiftende werking die ervoor zorgt dat de afvoer van gifstoffen en afvalstoffen bevorderd worden. De producten van Thalgo zijn naast de behandelingen ook in ons esthetisch centrum te verkrijgen.

Maak een afspraak en kom genieten!

Wilt u graag bij ons terecht voor lichaamsverzorging in Antwerpen? Onze specialisten staan voor u klaar en bespreken met u welke zones behandelt kunnen worden. Dit is geheel aan u, maar wij adviseren u hier ook graag in indien gewenst. Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 03 475 10 13. U mag ook altijd een e-mail sturen naar info@emotion-groenplaats.be wanneer u een vraag heeft, wij helpen u graag verder.

Wilt u graag een afspraak voor iemand anders maken of een cadeaubon aanvragen voor een heerlijke lichaamsbehandeling? Goed plan! U kunt te allen tijde iemand gelukkig maken met een welverdiende cadeaubon. Voor meer informatie bel ons gerust.

Bekijk hier de prijzen