Microdermabrasie behandeling

Slim-up

PROMOTIE


Breng je huid terug in optimale conditie

NU 99 Euro
CURE 3 + 1 GRATIS

Wat is microdermabrasie?


Bij microdermabrasie wordt er gebruik gemaakt van een sproeier van microkristallen om de bovenste laag van droge, dode huidcellen te verwijderen om zo de onderliggende jongere en gezondere huid tevoorschijn te laten komen.

Er wordt een onderliggende laag huidcellen geproduceerd met een hoger niveau aan collageen en elastine. Microdermabrasie helpt dus een dikkere en gezondere huidlaag op te bouwen.

Er zijn gewoonlijk vijf tot twaalf behandelingen, met tussenposen van twee tot drie weken nodig om ten volle te kunnen genieten van de voordelen van microdermabrasie

Wat zijn de voordelen?


– Comfortabel en pijnloos

– Geschikte behandeling tegen rimpels, ouderdomsvlekken, zonnebeschadiging, pigmentvlekken, kleine littekens van acne

– Veilige behandeling met minimale risico’s

– Resultaat zichtbaar na de eerste keer

Slim-up

Neem contact op voor een afspraak

Als u meer wilt weten over microdermabrasie, kan u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03 475 10 13 of u kunt mailen naar info@emotion-groenplaats.be. Onze specialisten geven graag meer informatie.

Boek nu je afspraak!

Een antwoord op al jouw microdermabrasie vragen

Wat is microdermabrasie nu eigenlijk?
Dat leggen wij jou met plezier uit. Bij microdermabrasie wordt de bovenste huidlaag op een gecontroleerde manier verwijderd van de opperhuid. Dit gebeurd aan de hand van een speciale vacuümtechniek en kristallen. Om het eenvoudig uit te drukken, het is een peeling voor de huid maar dan met een apparaat wat de intensiviteit van de peeling versterkt.

Hoe werkt het?
Dode en oude huidcellen worden verwijderd via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen. De kristallen die reeds gebruikt zijn en de huidcellen die loskomen worden opgezogen door het apparaat. Op die manier wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De nieuwe jonge cellen worden hierdoor zichtbaar. Microdermabrasie is momenteel super populair, omdat deze techniek de huid er effectief jonger doet uitzien. Het is eenvoudig, effectief en heeft geen bijwerkingen. In verhouding tot andere vormen van peelings is microdermabrasie veel nauwkeuriger en vriendelijker voor de huid.

Wat doet het?
Microdermabrasie heeft meerdere werkingen, zo verwijdert het niet alleen de huidcellen. Maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd, de huid wordt geactiveerd om collageen en elastine vezels aan te maken en op die manier wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Grove poriën? Daar heb je niet langer last van. Bovendien vervagen de pigmentvlekken, rimpeltjes en fijne lijntjes. Als resultaat krijg je een huid die er glad, egaal en stralend uitziet.

Voor wie is het geschikt?
Microdermabrasie eigenlijk voor iedereen geschikt. Mannen & Vrouwen kunnen bij ons terecht voor een complete behandeling. Heb je een gevoelige huid? Laat je dan zeker en vast niet afschrikken. Het apparaat kan afgesteld worden op de meest gevoelige huiden.
Microdermabrasie is geschikt voor personen die nood hebben aan een huidverjonging en die rimpels willen tegen gaan. Het verwijdert de dode huidcellen en bevordert de aanmaak van elastine en collageen. Heb je een onzuivere huid? Ook dan is microdermabrasie iets voor jou. Je gaat huidveroudering tegen en werkt pigmentstoringen tegen. Het egaliseert daarom mooi de huidskleur. Bovendien helpt het je acne littekens weg te werken. Ook wanneer je last hebt van een rokershuid of zonneschade is het een mooie optie. Voor mensen met grove poriën en een grove huidstructuur is dit een goed idee. Voelt je huid al een tijdje futloos aan, voel je af en toe een verslapping hier en daar en heb je last van donkere kringen? Microdermabrasie lost het allemaal voor jou op.

Ben je benieuwd naar deze behandeling? Contacteer ons dan nu voor meer informatie of plan je behandeling via het nummer 03 475 10 13. Wij kijken alvast uit naar je komst!