Vetbevriezen

Vindt u het ook zo vervelend om die love handles of buikvet weg te krijgen? Dit kan nochtans heel eenvoudig door simpelweg het vet te bevriezen! Bij Emotion staan onze specialisten voor u klaar om het overtollige vet weg te werken. Heeft u hier al meteen vragen over? Twijfel dan zeker niet om onze schoonheidsspecialistes te contacteren.

Cryolipolyse: wat is het precies?

Cryolipolyse is een methode waarbij we vet verwijderen door middel van vetbevriezen. Doordat we de vetcellen onder de huid koelen, sterven de vetcellen af en worden deze vervolgens op een natuurlijke manier uit je lichaam verwijderd. Zo eenvoudig kan het dus zijn!

Na de cryolipolyse behandeling kan het 6 tot 8 weken duren totdat de afgestorven vetcellen uw lichaam hebben verlaten en u een eerste resultaat ziet. De afvoer van de vetcellen blijft duren tot wel 16 weken na de behandeling. Zo heeft de huid ook de tijd om zich aan te passen aan de nieuwe vormen van je lichaam.

Waar vetbevriezen?

Welke zones kunnen dan allemaal genieten van een cryolipolyse behandeling? Bij Emotion kunnen we voor verschillende lichaamszones het vet bevriezen, namelijk:

  • Love handles
  • Buikvet
  • Vet op de heupen
  • Vet op de rug
  • Vet aan de benen

Voor al deze zones kunnen we helpen afslanken door vetbevriezing in Antwerpen. Onze schoonheidsspecialistes helpen je graag verder! Een cryolipolyse behandeling neemt ongeveer één uur in beslag en is compleet pijnloos! Ook kan u na de behandeling gewoon terug naar huis zonder problemen. Daarover hoeft u zich dus geen zorgen te maken bij het vet bevriezen.

Emotion: schoonheidssalon in Antwerpen

Als afslankcentrum en schoonheidssalon zijn wij bij Emotion gespecialiseerd in het bevriezen van vet door middel van cryolipolyse behandelingen, huidverjonging (microdermabrasie) en definitief ontharen. Ook helpen we u met afslanken via onze Slim-Up apparatuur.

U kan dus voor een uiteenlopend aanbod bij Emotion terecht. Benieuwd van welke behandelingen u nog meer kan genieten? Neem dan zeker een kijkje op onze prijslijst en ontdek voor welke behandelingen u nog bij ons terecht kan.

Interesse in vetbevriezen?

Heeft u interesse vet bevriezen regio Antwerpen? Dan helpen wij bij Emotion je graag verder! Boek een cryolipolyse behandeling bij ons schoonheidssalon in Antwerpen. Wil u liever eerst iets meer weten over de behandelingen en heeft u een paar vragen voor ons? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 03 475 10 13 of mail naar info@emotion-groenplaats.be. Wij geven u graag professioneel advies over deze vorm van vetbevriezen!.

Bekijk hier de prijzen