Zonnebank in Antwerpen

Bent u op zoek naar een fijne zonnestudio waar u eenmalig of geregeld terecht kunt voor uw periodieke dosis vitamine D? U kunt terecht bij onze zonnebank in Antwerpen in Schoonheidsinstituut Emotion. Voor ieder huidtype hebben wij een speciaal Ergoline zonnebank toestel staan en u kunt voor meer dan alleen voor zonnen terecht in ons zonnecentrum. Maak direct een afspraak en verkrijg snel weer uw gewenste bruine teint!

Bekijk hier de prijzen

Ons zonnecentrum

In ons zonnecentrum vindt u diverse soorten Ergoline zonnebank toestellen, als ook toestellen voor vetbevriezing. Wij hechten veel waarde aan veilig zonnen en hygiëne. Bij elke individuele zonnebank in Antwerpen in ons zonnecentrum mag u daarom rekenen op de hoogste hygiëne-eisen. Al onze zonnebankmedewerksters zijn gediplomeerd door de overheid en begeleiden u deskundig. Daarnaast voldoet het centrum aan de laatste EEG regulering en is het er werkelijk kraakhelder schoon. Wilt u alvorens het zonnen graag nog even uitleg of advies, dan is dat geen enkel probleem voor onze zonnebankmedewerksters.

Een Ergoline zonnebank voor ieder huidtype

Er bestaan verschillende soorten huidtypen. Als u graag onder de zonnebank gaat, is het wel zo verstandig om een zonnebank te kiezen die afgestemd is op uw huidtype. In het zonnecentrum van Emotion staat daarom voor ieder huidtype een speciale Ergoline zonnebank in Antwerpen. Zo kan iedereen bij ons terecht en weet u zeker dat u altijd veilig zont. U kunt onderstaande Ergoline zonnebanken in ons zonnecentrum vinden:

  • JK400 Advantage (huidtype 1 en 2)
  • JK600 Evolution (huidtype 3 en 4)
  • JK800 Excellence (huidtype 3 en 4)
  • Sportarredo Tristar (voor de handen inclusief rug- en voetmassage)

Heeft u geen idee welk huidtype u precies heeft? Wij helpen u hier graag bij en kunnen u goed adviseren welke Ergoline zonnebank bij ons in Antwerpen past bij uw huidtype. Ook als wij vermoeden dat u voor de verkeerde zonnebank voor uw huidtype lijkt te willen kiezen, zullen wij u hiervoor behoeden. Veiligheid voor uw huid staat namelijk voorop in ons zonnecentrum. We gunnen iedereen een heerlijk gebruinde teint, maar wel op een veilige en schone manier.

Kom gerust bij ons langs

Bent u toe aan een lekker bruin kleurtje en een goede dosis vitamine D? Kom dan gerust langs in ons zonnecentrum. U kunt op afspraak langskomen, zodat we een zonnebank voor u kunnen reserveren en u gegarandeerd direct onder de gewenste zonnebank in Antwerpen kunt plaatsnemen, maar u bent ook vrij om spontaan bij ons langs te komen. In ons schoonheidsinstituut is genoeg ruimte om rustig te wachten tot u terecht kunt. Heeft u een vraag over één van onze Ergoline zonnebanken? Stel dan gerust uw vraag door ons te bellen (03 475 10 13) of mailen (info@emotion-groenplaats.be) of kom even langs.