Huidverjonging en Microdermabrasie

Microdermabrasie is “in” en momenteel de meeste populaire techniek voor huidverjonging, acné en littekens. Het is één van de beste behandelingen omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een huidverjongingsbehandeling zuivert en stimuleert diepgaand en geeft al na één keer een mooi resultaat. De nieuwe huid is beter doorbloed , frisser , strakker en fijner.

Medcos IPL

Door middel van lichtpulsen wordt collageen van uw huid weer gestimuleerd. Met de Medcos IPL methode kunnen de verschijnselen van huidveroudering bij de man alswel de vrouw worden tegengegaan. Het licht van de IPL wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de aanmaak van de nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuwe collageen aangemaakt waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid zienderogen zal verbeteren. Voor een optimaal resultaat combineert u deze behandeling met een Micro-demabrasie behandeling.

Lift 6 mechanische facelift LPG

Natuurlijke veilige lifting van de huid. Reeds na één behandeling ziet u resultaat. Uw rimpels verzachten en uw huid ziet er weer gezond en fris uit. Een aantal behandelingen zijn aanbevolen voor een prachtig resultaat.

Bel 03 475 10 13

Thalgo

Diverse Thalgo gelaats- en lichaamsverzorgingen (pakkingen). Thalgoproducten zijn samengesteld op basis van natuurlijke producten uit de zee. Thalgo verwerkt zeealgen in haar prodcuten waardoor de vitaminen, mineralen zouten, proteïne en sporenelementen aanwezig zijn. Algen hebben een ontgiftende werking zodat afvoer van gifstoffen en afvalstoffen bevorderd worden. Het resultaat is een frisse en sprankelend gezonde huid.

De meest innovatieve veilige huid verjongings methode.
Bel voor een afspraak 03 475 10 13

Beauty Angel

De beauty Angel is na een microdermabrasie behandeling de ideale combinatie voor een werkelijk prachtig resultaat!

Neem plaats, sluit uw ogen, geniet van het licht – en zie er daardoor jonger uit! Wat klinkt als een droom, wordt met het Energizing Light in de Beauty Angel, werkelijkheid. Dankzij de innovatieve lichttechnologie wordt de huid nieuw leven in geblazen. Door de toepassing van de Beauty Angel worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van de symptomen te verbergen worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijk wijze verminderd. Geniet van een ontspannen ervaring en voel u gewoon lekker in uw vel!

– Collageen beauty & GO : 30 min 45 €
– Collageen Speciaal : 40 min 65 €
– Collageen Vip : 60 min 110 €

Acné

Na een grondige huidanalyse wordt een specifieke behandeling voorgesteld met dermatologische producten van Skinjet gevolgd door een behandeling met de methode met de Medcos IPL (lichtflitsen) . Hierdoor kunnen vele vormen van acné zeer veilig en effectief behandeld worden. Door de warmte wordt de bacterie P. Acnes bestreden. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acné. De huid zal tot rust komen en de acné en rode gloed zal zienderogen verminderen. De prijs in de behandeling tegen acné varieert naargelang de ernst.


Foto: Kitty (18 jaar) na 7,5 maand en 12 behandelingen.
“Ja, het is wel even wat anders!
Het heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven.”

Couperose en Spider Naevus

Met de IPL kunnen vele vormen van couperose en Spider Naevi behandeld worden. En ook onze nieuwe Beauty Angel (lichtherapie) geeft een zeer mooi resultaat. Kom langs in ons beautycentrum en wij zullen graag al uw vragen beantwoorden.

Foto: couperose van stewardess Els is nagenoeg onzichtbaar na 2 maanden. Hierna korte behandeling om de 3 maanden.

De meest innovatieve veilige huid verjongings methode.
Bel voor een afspraak 03 475 10 13